Page content

Verandert je gevoel na een cursus babyfluisteren?

Verandert je gevoel na een cursus babyfluisteren?
Thuisgekomen begint het ritme van alledag direct weer. Toch lijkt het alsof ik een jaar ben weggeweest, zo voel ik de verandering in mijzelf. De kinderen moeten bij thuiskomst naar bed gebracht worden, dus ik duik zo weer in het gewone leven. Toch merk dat ik het anders doe. Ik voel me anders…

 

Verandert je gevoel na een cursus babyfluisteren?

Meer zelfverzekerd en berustend. Mijn jongste dochter van bijna 4 is wat huilerig en moe van de dag. Normaal gesproken voel ik de moeheid dan met haar mee en erger ik me een beetje aan haar gejammer, al laat ik dat niet blijken dan natuurlijk. Ik merk dat ik dan toch mijn best moet doen om bij mezelf te blijven en haar gehuil maakt me dan onstabiel, ik wordt er moe van. Nu voelt dat alsof ik mijn best niet hoef te doen. Er zit iets krachtigs in mij. Iets wat me staande houdt en stabiel is, waardoor ik meer mezelf kan zijn. Ook in situaties die me normaal uit balans zouden brengen.

De toermalijn helpt mijn zoon krachtiger en meer bij zichzelf te blijven

Mijn oudste zoon is erg geïnteresseerd in alles wat ik heb gedaan en vraagt me de oren van het hoofd. Ik laat hem begaan, open mijn hart en stuur hem in gedachten liefde en vertel hem rustig dat ik hem morgen zijn vragen zal beantwoorden, maar dat het nu tijd is om te gaan slapen. Hij heeft van mij de week ervoor een toermalijn steen gekregen. Die steen hangt aan een leren koord om zijn nek. Hij draagt de ketting iedere dag en voelt zich er sterker door en meer bij zichzelf, zo zegt hij me.

Ik vertel honderduit over de cursus en over mijn ervaringen

Verandert je gevoel na een cursus babyfluisteren? Heel graag wil ik dit gevoel vasthouden dat ik nu bij me draag. Direct nadat alle kinderen in bed liggen praat ik honderduit tegen mijn man en vertel ik hem hoe mooi en herboren ik me voel. Hoe goed het eindgesprek is gegaan en hoe trots ik op mezelf ben. Ook vertel ik hem dat mijn ego dat wil zeggen, maar dat ik vind dat dat best even mag nu. Want het IS ook echt heel bijzonder allemaal. Na een lang gesprek… ik praat en hij luistert… ga ik naar bed. Ik zie dat mijn lieve man moe is en zich wel in mijn enthousiasme probeert in te leven, maar dat het nu genoeg voor hem is. Met een voldaan gevoel duik ik in bed. Ik ben heeel benieuwd wat morgen brengt. EN of ik het dan nog steeds allemaal kan… of ik thuis ook kan fluisteren.

Comment Section

0 reacties op “Verandert je gevoel na een cursus babyfluisteren?

Plaats een reactie


*