Page content

Hoe leer je telepathisch contact met je kind leggen?

Hoe leer je telepathisch contact met je kind leggen?
Daar ga ik dan. Zitten. A4 tjes op de tafel voor me. Ik spreek mezelf moed in. Edelstenen in mijn hand. Ik sluit mijn ogen. Als vanzelf daar ik de trap af en kom in meditatiestand in mijn innerlijke werkkamer. In de werkkamer, als ik mijn scherm naar beneden rol, roep ik de jongen die ik ga fluisteren. We noemen hem voor het gemak Chris. Chris is afwachtend. Komt niet dichterbij in eerste instantie.

Hoe leer je telepathisch contact met je kind leggen?

Ik stuur hem harteliefde en vertel hem wat ik kom doen en dat mama weet dat ik met hem kom praten. Schuchter komt hij dichterbij. Dan zie ik ineens een beeld van een babyjongetje. Ik kan het niet plaatsen maar laat het gebeuren. En concentreer me weer op de jongen. Ik voel ergens in me dat dit goed gaat komen en dat het me gaat lukken. Mijn ego heb ik weggestuurd op de denkbeeldige fiets, met een grote lolly, dus die zie ik voorlopig niet meer terug. Ik stuur de jongen volop harteliefde en langzaam aan lijkt hij te ontdooien. Komt hij dichterbij.

Hoe weet je of je met het juiste kindje contact hebt?

Ik begin met het stellen van de controle vragen, zodat ik zijn moeder straks kan laten zien dat ik met haar zoon heb gepraat. Ik vraag aan Chris wat hij lekker vindt om te drinken en hij laat me een paars drankje zien. Ik gok cassis of limonade maar dat is mijn eigen interpretatie. Zijn lievelingseten is brood met boter en bij het woord boter zie ik veeele uitroeptekens staan. Ik schrijf ze gewoon op, met mijn ogen gesloten op mijn berg a4 tjes die voor me ligt. Ik zie een fiets met een grote mand voorop. Dan zie ik allemaal dingen. Ik zie een vader met een trui en een boos gezicht. Een springerig zusje dat gek is op dansen. Op zijn kamer een hoogslaper met een bureau eronder.

Jouw eigen perfectionisme kan je gesprek in de weg zitten

Het huis krijg ik niet goed te zien, ook geen auto. Ik ben me ervan bewust dat ik die dingen afdwing om te zien. Dat ik perse wil zien wat er allemaal op de kamer is en dat het daardoor vertroebelt, mijn beeld. Toch laat ik die gedachte varen en concentreer me weer. Dan voel ik heel sterk. Ik voel dat de jongen van de geestewereld af weet en tweeledig in het leven lijkt te staan. Zijn overleden opa is bij hem en hij lijkt dit te weten en het goed te vinden. Hij is bang in het donker. En er is ook een soort mist over hem heen. Daarna gaat het steeds beter, alsof ik nog dieper in de meditatie zak als het ware. Losse woorden komen er omhoog. Moe, hoogsensitief, houdt van masseren met creme en in bad zitten, donker is eng. Na een poosje houdt het op. Ik krijg niets meer binnen. Ik bedank Chris voor alles wat hij heeft willen delen met mij. Stuur hem harteliefde en neem afscheid van hem.

Hoe kom je terug in je eigen energie na een fluistergesprek?

Eenmaal weer terug uit de meditatie voel ik me moe. Ik besef me dat dat niet mijn energie is en ga aan de slag met de salie. Ik stuur in gedachten alle negatieve krachten om me heen naar het licht en hervind mijn eigen ik weer. Het duurt wel even en het beangstigt me een beetje merk ik. Dit was best een zware fluistering. Er was meer aan de hand dan de gewone dagelijkse beslommeringen en dat voelt als heel zwaar.

Comment Section

2 reacties op “Hoe leer je telepathisch contact met je kind leggen?


Door loopbaancoaching op 23 april 2015

zeer interessant, hoe je je zo in iemand kan verplaatsen, zet je echt aan het denken. Bedankt voor het delen van uw ervaringen.
-Lucas


Plaats een reactie


*