Page content

Hoe ging jouw eerste fluistergesprek thuis?

Kun je een tweede keer een gesprek aangaan?
Je wilt erg graag weten hoe je het hebt gedaan. Heb je alles goed opgevangen? Niks gemist? Er kwam veel informatie los. Het hele verhaal staat op de mail, je geeft aan dat het pas je tweede gesprek is en dat je er naast kunt zitten.
Kortom: je dekt jezelf helemaal in.

Dit allemaal heb ik gedaan, om er maar zeker van te zijn dat je er naast mág zitten. Natuurlijk mag je er naast zitten. Het zijn oefeningen, en van iedere fout leer je ook.

Ga er maar vanuit dat je goed zit!

De volgende dag krijg ik een mail terug van de moeder die begint met de woorden: “Bedankt voor het fluisteren! Het raakt me behoorlijk, dus ga er maar vanuit dat je goed zit.”
Dat is alvast een lekker gevoel. Fijn dat ze direct al in de eerste zin aangeeft dat ik dus met haar zoon heb gepraat en dus ook goed zat. Vlug lees ik de mail verder.

Je hebt altijd wel iets goed opgevangen!

De jongen is inderdaad een afwachtend mannetje. Hij zou de foto van hem zelf als baby gestuurd hebben naar mij volgens de moeder, hij zou graag terug willen naar de tijd als baby. Rode limonade, cassissmaak is zijn lievelingsdrankje. Dus mijn interpretatie was ook een goed doorgekomen antwoord gewoon.

Verkeerde interpretatie of onjuiste informatie

Brood met boter en heel veel uitroeptekens, dat betekent volgens moeder dat hij er juist NIET van houdt. Oké, grappig. De fiets is er een met een zitje achterop, dus die klopt niet met wat ik dacht. Ik zag namelijk een grote mand voorop. De vader draagt wel graag truien en is af en toe boos en dat vind J erg naar. Het bed is een half hoge met een speelruimte eronder, dat was dus deels goed. Ik voelde ook al dat ik toen te veel aan het pushen was.

Benoem altijd wat je ziet, hoort, voelt, ruikt of proeft

Er zijn meer mensen die hebben gezegd dat Chris van de geestenwereld af lijkt te weten. Dus dat was goed. De opa’s zijn beide overleden, dus dat zou kunnen dat ze nu bij hem zijn. Chris wordt in de nacht vaak wakker, van een droom en is dan bang. Dat klopt ook. Hij is vaak overprikkeld en moe, dat verklaard volgens moeder wellicht de mist. Hij is erg gevoelig en overziet het leven niet altijd. Massage daar houdt hij van. Voeten masseren met crème vindt hij heerlijk en in bad zitten met olie ook.

Laat je leiden door de succeservaring en leer van de rest

Wauw. Moeder sluit af met de woorden “dat belooft wat voor je, als dit een tweede fluistering was” . Ik loop naast mijn schoenen van trots en de hele dag geniet ik na van dit heerlijke gevoel. In mijn hoofd steeds de woorden “ik kan het, ik kan het”!

Hoe ging jouw eerste fluistergesprek thuis?

Hoe ging jouw eerste fluistergesprek thuis? Had je veel goed?
We lezen het graag als reactie op dit artikel. Zo kunnen we elkaars successen herbeleven.

Comment Section

0 reacties op “Hoe ging jouw eerste fluistergesprek thuis?

Plaats een reactie


*