Page content

Hoe is De Zomerhof begonnen?

Hoe is De Zomerhof begonnen?
Jaren geleden zijn Nathalie en ik gestart met het geven van de cursus Babyfluisteren. Ons hele hebben en houwen hebben we gestopt in de ontwikkeling van De Zomerhof als bedrijf. Honderden en honderden enthousiaste vrouwen (en af en toe ook een man) hebben wij met open armen ontvangen in onze eigen veilige huiskamer op De Zomerhof.
Elke cursusdag was weer een feest op zich.

Hoe is De Zomerhof begonnen?

Om de groei van De Zomerhof professioneel te ondersteunen, volgden we cursussen en workshops binnen en buiten Europa, lieten we ons coachen door grote namen in binnen- en buitenland en lieten we ons team groeien met betaalde krachten. Vrijwilligers en stagiaires maakten plaats voor een betaalde ICT-er, een betaalde kracht op de administratie, een medewerker marketing etc. etc. Zo kwam De Zomerhof steeds steviger in het zadel te zitten.

Zeven jaar lang is alles in het bedrijf gestopt

Uiteindelijk zo stevig dat Nathalie en ik sinds half 2013 ons eerste bescheiden salaris haalden uit het bedrijf. En dat voelde zo ontzettend goed! Zeven jaar lang hadden we gebuffeld volgens het principe liefdewerk, oud papier en teerden we in op ons eigen spaargeld.
Als je dan voor het eerst een eigen inkomen uit je eigen bedrijf haalt, is dat héél erg spannend. Maar ook is het een bijzonder moment. Alsof je opnieuw 21 wordt.

We gaan het op de kaart zetten!

Vanaf het moment dat ik erachter kwam dat je op deze manier contact kon maken met mensen, heb ik van de daken willen schreeuwen: DIT MOET DE WERELD WETEN !!!
En dat is waar we nu met het hele Zomerhof-team dag en nacht mee bezig zijn: het Babyfluisteren wereldkundig maken. En het is aan het gebeuren …

Wij geloven in iedere razend enthousiaste cursiste, in het babyfluisteren en in onszelf

Wij hielden vol en zetten door omdat wij geloofden in ons product, in ons bedrijf en in onszelf.
Maar steeds meer omdat wij geloofden in al die vrouwen die razend enthousiast het erf verlieten en hun eigen steentje gingen bijdragen aan een betere wereld. De één gooide een steentje in de vijver, de ander een kei. En weer een ander hield het steentje gewoon nog even vast. Omdat ze er nog niet klaar voor was.
Het was goed zoals het was. En zo is het nog steeds.

Wat is er voor jou veranderd na de cursus Babyfluisteren?

En nu is onze vraag: wat is er in jouw persoonlijke leven veranderd nadat je Babyfluisteren hebt gedaan? Heb jij je tanden gezet in het contactleggen met baby’s/dementerenden of autistische mensen? Babyfluisteren omdat dit één van jouw dromen was of ben je een andere weg ingeslagen? En welke dan?
Je maakt ons ontzettend blij met jouw reactie. Dat kan onder dit artikel. Nathalie en ik zijn er enorm nieuwsgierig naar!

Comment Section

3 reacties op “Hoe is De Zomerhof begonnen?


Door Maggy op 13 januari 2015

Hallo Mieke en Nathalie ,

Met veel enthousiasme ben ik na de cursus direct van start gegaan met babyfluisteren. In het begin nog wat voorzichtig , ook fouten gemaakt, maar 1,5 jaar verder inmiddels al met vele baby’s mogen “fluisteren “. Iedere keer zooo bijzonder om dat te mogen doen en het vertrouwen van de ouders doet mijn liefde voor dit vak goed. Door de ervaringen die ik heb opgedaan ben ik tijdens mijn werk met kinderen/baby’s anders met hun om gegaan omdat ik nu weet wat er binnen komt bij de kinderen. Ben dan ook heel benieuwd naar project Pegasus en verdieping . Wens jullie en het team heeeel veel succes met deze nieuwe ontwikkeling !!


Door Iris Lieshout Bom op 13 januari 2015

Ik als zeer enthousiaste cursiste werk nog steeds als babyfluisteraar en help via de mail heel wat ouders en kinderen zich gelukkiger te voelen. DAnkzij Mieke en Nathalie ben ik hierin goed geworden en heb mijn zelfvertrouwen hierin opgebouwd! Heel veel dank daarvoor
Heel veel succes in de toekomst Ik ben heel benieuwd. Ook al woon ik ver weg…ik volg jullie op de voet!
Liefs Iris


Door Sandy Jaquet op 14 januari 2015

Lieve Mieke en Nathalie,

Tijdens de cursus babyfluisteren kreeg ik al het intense gevoel dat ik hier thuis zeker verder mee door wilde gaan. Het voelde zo goed dat ik na enkele maanden mijn eigen praktijk ben begonnen! Spannend, maar ik had er ook heel veel zin in! Ouders komen naar mijn praktijk voor een fluistersessie van hun mooie, lieve zoon/dochter. Mochten ze niet in de gelegenheid zijn om naar mij toe te komen, dan geef ik een fluistersessie op afstand en koppel dit terug via de mail.
Om het babyfluisteren meer bekendheid te geven sta ik ook op (spirituele) beurzen. Mensen zijn er nieuwsgierig naar!
Dus dank jullie wel, lieve Mieke en Nathalie, want wat heb ik toch mooi en liefdevol werk!!!
En met jullie enthousiasme en positiviteit weet ik zeker dat jullie nieuwe project Pegasus een succes gaat worden!

Warme groet van Sandy XxX

Plaats een reactie


*