Page content

Aanvraag fotohealing

Wil jij graag de effecten voelen van onze beroepshealer Marcel? Hij healt mensen van over de hele wereld.

Een professionele healing voor jou of jouw dier!

Marcel

Marcel is internationaal beroepshealer. Hij healt mensen en dieren van over de hele wereld. Hij is –als één van de weinigen op deze aardbol- werkelijk geboren met de gave als healer.

Marcel healt al sinds zijn vroege jeugd. De eerste mensen die hij healde, waren zijn oma voor wie hij water instraalde als zij hoofdpijn had, zijn moeder bij wie hij zijn handen oplegde als ze rugpijn had, de mensen in de buurt bij wie hij kwaaltjes genas. ‘Ik deed maar wat, en het werkte …’.

 

Een healing van iemand met een gave!

Waar hij vroeger onschuldig begon, healt hij de laatste 25 jaar het liefst de zwaardere gevallen: hersentumoren, kanker. Patiënten zonder vrolijk toekomstbeeld dus.

Alles doen voor jezelf!

Wil je zelf worden geheald? Vraag dan hier een maandhealing aan. Tijdens een maandhealing word jij ten minste acht keer meegenomen in een persoonlijke fotohealing door Marcel. Telkens als jij een behandeling hebt ondergaan, krijg je hiervan bericht.

Je weet dan voor jezelf dat je werkelijk alles voor jezelf hebt gedaan wat binnen je vermogen ligt.

De investering bedraagt € 75,- voor ca. 8 fotohealingen.
En waarom kan dit niet gratis? Die man heeft toch een gave gekregen?
Daar kunnen we heel kort over zijn. Ook mensen met een gave hebben maandelijkse lasten, moeten monden voeden. Moeten gewoon geld neerleggen voor hun boodschappen, de benzine, hun portokosten. Ook mensen met een gave leven in deze materiële wereld waar ze dingen moet kopen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. En in de tijd dat Marcel jou aan het healen is, kan hij geen ander werk doen. Simpel he? 😉

Een healing voor jezelf

Een healing voor jouw eigen kwalen, bij pijn of bij klachten. Marcel gaat graag met jou aan de slag. Gun jezelf dit cadeau en zorg dat je zelf beter in je vel gaat zitten. Je hebt het zelf in de hand. Vraag hier een healing aan voor jezelf!

Comment Section

0 reacties op “Aanvraag fotohealing

Plaats een reactie


*